Sfeerfoto - Brasserie Kop of Munt

Het
ontstaan van

Brasserie Kop of Munt

Onze
historie

Hoe het allemaal begon

Waar nu een prachtige brasserie is gevestigd, zat hier eerst de AMRO Bank. Dit is terug te zien aan de grote bankkluis die zich in de kelder van het gebouw bevindt. Later heeft de opa van de eigenaresse het pand verbouwd en er een makelaardij van gemaakt die hij samen met zijn kinderen heeft gerund.

Over Brasserie Kop of Munt - Brasserie Kop of Munt

Inmiddels is het pand overgenomen door een 3e generatie. Kleindochter Anouk heeft het omgetoverd tot een prachtige & sfeervol ingerichte brasserie waar nog diverse details van vroeger zichtbaar zijn.

Anouk staat dagelijks voor u klaar met een team vol jonge en enthousiaste mensen waarbij gastvriendelijkheid bovenaan staat. U kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch, een gezellige borrel en in het weekend shared dining! Een uitgebreid diner met het beste vlees van eigen vee. Kom gerust een kijkje nemen!

Brasserie Kop of Munt

Veehandel van Lieshout, in 1965 opgericht in Bakel door opa Jan van Lieshout. Opa Jan ging destijds iedere week zelf het beste vee uitzoeken op de veemarkt in Den Bosch. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door vader Leon van Lieshout. We zijn uitgegroeid tot een van de grootste verzamelcentra van Nederland.

Leon zoekt zelf het beste vee uit voor het beste vlees. Allemaal vanaf het Brabantse land. Via Slachterij Kouwenhoven bieden wij u dagelijks het beste kwaliteitsvlees van ons eigen vee.